ÇELİK KAPI SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

celik-kapi-modelleri

Çelik kapı seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ölçülerdir. Kapı ölçüleri genel olarak standart olduğundan dolayı seri üretim çelik kapılar çoğu zaman uyum sağlasa da pervazda zamana bağlı meydana gelen değişimler çelik kapının standart ölçülere uyum sağlamasına neden olabilir. Bu yüzden çelik kapı alırken dikkatli bir şekilde ölçü alınmasına özen gösterilmelidir.

 

Çelik kapı modelleri için güvenilirlik doğru montaj, uygun ölçüler ve kaliteli malzemeler ile sağlanmaktadır. Çelik kapı üretiminde kullanılan ürünlerin TSE belgeli olması da kapı güvenliğinden önemli rol oynamaktadır. Çelik kapı satın alırken tüketicilerin dikkat etmesi gereken bir diğer unsur da kapıların güvenlik seviyesidir. Class olarak tanımlanan güvenlik sistemleri kapıların açılmazlık seviyesi hakkında bilgi vermektedir. Kapılarda kullanılan çeliğin karbon miktarı kapının güvenliği açısından önemlidir. Çelik kapı modelleri arasından seçim yaparken bu noktalara dikkat edilmesi gerekir.

 

Çelik Kapı ile Güvenliğinizi Sağlayın

 

Çelik kapı taktırmaya karar vermeden önce tercih edeceğiniz kapının mevcut kapınızdan daha güvenilir olduğunu bilmeniz gerekir. Günümüzde çeşitli çelik kapı modelleri geniş bir fiyat yelpazesinde tüketicilerin beğenisine sunulsa da bu kapıların hepsi yeterli güvenlik sağlamamaktadır. Bunun temel sebebi insanların çelik kapı satın alarak yüksek güvenlik sağlayacakları yanılgısına kapılmalarıdır. Bir çelik kapıda bulunması gereken temel özelliklere sahip olmayan sadece görünüş olarak çelik kapı hissi veren kapılar hırsızlar tarafından kolayca açılabilir ve güzel bir görüntü dışında herhangi bir koruma sağlamaz. Çelik kapı taktırmanın görsel olarak caydırıcı olduğunu düşünmek hayat boyu birkaç kez yapacağınız bir seçimde yanılmanızı sağlayacaktır.

 

Güvende Hissetmenin En Kolay Yolu

 

Çelik kapı modelleri hırsızlara karşı en etkili güvenlik yöntemleri arasında yer alır. Alarm sistemlerinin aksine gereken özellikleri taşıyan bir çelik kapının açılması oldukça zordur. Elektrik kesintisi ya da kısa devre gibi yöntemler ile devre dışı bırakılabilen alarm sistemlerinin yanında kasası dolgulu olan ve herhangi bir şekilde kırılma yada parçalanma ihtimali olmayan çelik kapı modelleri tam güvenlik sağlamaktadır. Yeni kilit sistemleri, akıllı ev sistemleri ile senkronize çalışabilen modelleri ve parmak izi teknolojileri gibi çözümler ile tam güvenlik sağlayan çelik kapılar ile her an evinizin güvende olduğundan emin olabilirsiniz.

 

1987 yılında elektrik pano üzerine çalışmalar yürüten firmamız uzun yıllar boyunca üretim araçlarında elde ettiği deneyimi çelik kapı imalatı ile pekiştirmektedir. 2000 yılında beri yeni teknolojileri takip ederek güvenilir ve modern çelik kapı modelleri üreten SEFADENİZ Çelik Kapı sevdiklerinizle güvende olmanız için hizmet vermektedir.

 

Seçtiğiniz ürün sepetinize eklenmiştir.