DAYANIKLI VE MODERN KAPININ ADRESİ

corum-celik-kapi203

Her evin, iş yerinin veya binanın vazgeçilemeyen parçalarından biri de hiç şüphesiz ki kapılarıdır. Özellikle dış kapılarda evlerimizin güvenliği açısından oldukça önemlidir. Bilhassa son yıllarda artan güvensizlik sebebi ile evlerimizde maksimum güvenlik sağlamaya çalışmaktayız. Bu sebeple de artık kapılarımızda çelik modelleri tercih etmekteyiz. Özellikle çorum çelik kapı markaları arasında en çok tercih edilen marka olan sefadeniz birbirinden şık çelik modellerini ile müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Kullandığınız mekana göre değişebilen kapı modelleri arasında ise birçok model yer almaktadır. Bu modeller arasında ise; laminant kabartma serisi, lüks kabartma serisi, ultralam serisi, yangın serisi gibi modeller yer almaktadır.

Sefadeniz kapılarının özellikleri nelerdir?

                Genellikle çelik kapı ölçülerinde içten içe eni 90 cm iken boyu 200 cm olarak belirlenmiş olan sefadeniz kapılarının dıştan dışa ölçüleri ise boyu 206 cm eni 106 cm olarak ayarlanmıştır. Kapılarında ayarlanabilir kızak sistemi kullanan sefadeniz aynı zamanda kanat içi ses yalıtımı ve ısı yalıtımı sistemine de sahiptir. Bu yalıtım sistemlerini ise kapı kanatlarında kullanmış olduğu izocam, taş yünü ve köpükle sağlamaktadır. Kapılarında kullanmış olduğu metal boyalar ise 2 yıl garantiye sahip olmakla birlikte polyester statik boyadır. Kapıların metal boyaları genel olarak kanat rengine uygun bir şekilde tercih edilmektedir. Her zaman müşterilerinin güvenliğini ön planda tutan sefadeniz üretmiş olduğu çelik kapılarında 180 derece görüş açısına sahip olan büyük mercekli dürbünleri ile de farkını ortaya koymaktadır.

Sefadeniz değişmeyen adresiniz olacak

                Birbirinden şık ve modern kapı tasarımları ile birlikte çorum çelik kapı markaları arasında bir numara olan sefadeniz oldukça kaliteli ve güvenilir bir marka haline gelmiştir. Eğer sizler de sefadeniz kapılarını merak ediyorsanız sefadenizcelikkapi.com adresli sitemizden kapılarımızı inceleyebilir ve anında sipariş verebilirsiniz.

Seçtiğiniz ürün sepetinize eklenmiştir.