GÜVENİLİR KAPILARINIZ BİZDEN!

celik-kapiEvlerimizin girişinde kullandığımız kapılar artık bir süredir daha güvenli olması açısından çelik olarak tercih edilmektedir. birbirinden farklı dizayn ve tasarımlara sahip olan bu kapılar ile birlikte evlerimizin dekorasyon ve şekline göre bir kapı tercih etmemiz de mümkündür. Sefadeniz de birbirinden kaliteli ve şık çelik kapıları ile son yılların en çok tercih edilen kapı markaları arasında yer almaktadır.

Kapıların teknik özellikleri

İstediğiniz kategoriye uygun bir kapı seçtikten sonra rengine ve desenine de karar verebilirsiniz. Sefadeniz çorum çelik kapılarının genel ölçüleri ise; içten içe en 90 cm iken boyu 200 cm, dıştan dışa eni 106 cm iken boyu 206 cm’dir. Kasalar ise yaklaşık olarak 17 ile 24 cm arasında olmaktadır. Sefadeniz kapılarımız ayaklanabilir kızaklı sisteme sahip olup kullanımı oldukça rahat ve güvenilirdir.

Evlerinizde veya iş yerlerinizde kullanacağınız çelik kapılarda kaplamalı modeller tercih edecek olursanız bu kapılarımızın en önemli özelliği üzerinde yer alan ahşap bölümünün tamamen doğal ahşap ve 1.sınıf kalitede olmasıdır. Kaplamalı kapılarımızda yer alan ahşaplarda hareler kendini yansıtmakta olup kullanılan malzemeler de 1. Sınıf mdf ürünleridir. Hem dayanıklı ve güvenirli olmasıyla hem de oldukça modern ve şık tasarımıyla birbirinden güzel kapılarımızı sizler de tercih edebilirsiniz. Kapılarımızda kullanılan boyalar polyester statik olmakla birlikte 2 yıl garanti sunmaktayız.

Güvenliğiniz ve sağlığınız için…

                Son yıllarda artan güvensizlik nedeni ile artık çorum çelik kapıları arasında sefadeniz sıklıkla tercih edilmektedir. Birbirinden dayanıklı ve güvenilir kapıları sayesinde hem güvenliğinizi sağlarken hem de şık tasarımları ile de evlerinizin iş yerlerinizin girişini çok daha şık göstermektedir. Eğer sizler de sefadeniz kapılarından istiyorsanız sefadenizcelikkapi.com adresli sitemizi ziyaret ederek istediğiniz kapıyı tercih edebilirsiniz.

Seçtiğiniz ürün sepetinize eklenmiştir.