HER ZAMAN GÜVENİNİZ İÇİN: SEFADENİZ

sefadenizcelikkapi

Evlerimizde, binalarımızda veya iş yerlerimizde güvenliğimizi sağlamak ve daha emniyetli oturabilmek için artık herkes kapı tercihlerinde çelik yapıları kullanmaktadır. Hem dayanıklılığı ile hem de güvenilirliği ile çelik kapılar her zaman bizlerin daha emniyetli oturmasını sağlamaktadır. Bunların yanı sıra son yıllarda tasarlanan birbirinden şık ve modern görünümdeki kapılar ile birlikte bu kapıların tercih edilme oranı da giderek artmaktadır. Çorum’un da vazgeçilmeyen kapı adresi olan sefadeniz hem kalitesi hem de tasarımlarıyla her zaman uğrak yeriniz olmayı başarmıştır.

Kapılarımızda kullanılan genel yapılar

                Son yıllarda artık birçok kişinin kullanmış olduğu çorumdaki sefadeniz çelik kapılarında kaplamalar sıklık tercih edilmektedir. Ahşap üzerine kullanılan kaplamalar 1. Sınıf mdf olmakla birlikte kullanılan ahşaptaki hareler de kendini yansıtmakta ve birinci sınıf kaliteye sahip olmaktadır. Bu şekilde bulunan kapılar hem oldukça dayanıklı olmakta hem de son yıllardaki projelerde yer alan modern ve çağdaş kapı modellerine oldukça uygun olarak üretilmektedir. Bunların yanı sıra kapıların genel ölçüleri ise dıştan dışa eni 106 cm iken boyu 206 cm’dir. İçten içe ise bu oranlar eni 90 cm boyu 200 cm olarak değişmektedir. Aynı zamanda çorumdaki sefadeniz çelik kapı kasaları da yine 17 ile 24 cm arasında ayarlanmaktadır. Kapıların kasa ve kanatları tamamen 200-220 C konverysli sprey ve yıkama hatlı statik boya tesisinde boyanmakta olup oldukça kaliteli ve kullanışlıdır.

Kaliteden vazgeçmeyin…

                Her zaman evinizin birinci sınıf kalitede çelik kapılara sahip olmasını istiyorsanız sefadenizi tercih edebilirsiniz. Birbirinden şık ve farklı tasarımlarının yanı sıra kullanılacak olan mekana göre de farklı modelleri bulunan sefadeniz kapılarını sefadenizcelikkapi.com.tr  adresli sitemizi ziyaret ederek modellerimizi inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Beğendiğiniz takdirde yine bu siteden iletişim adreslerimize ulaşarak istediğiniz kapıyı sipariş edebilirsiniz.

Seçtiğiniz ürün sepetinize eklenmiştir.