KALİTELİ VE DAYANIKLI KAPININ ADRESİ

celik-kapi-391Son yıllarda ortam koşulları nedeniyle kişilerin güvenlik önlemleri de giderek artmaktadır. Evlerimizin veya iş yerlerimizin güvenliğini sağlamak adına ise artık kapılarımızda çelik modelleri tercih etmekteyiz. Giderek artan çelik kapı tercihleri ile beraber artık modelleri de kullanılacak olan mekana göre farklılıklar göstermektedir. Örneğin; bina girişi serisi, laminant serisi, lüks kabartma serisi, çift renk laminoks serisi gibi birçok kapı modelleri ile birlikte artık kişiler de tercihine, zevkine veya kullanacağı mekana göre kapı tercih etmektedir. Birbirinden şık ve modern olarak tasarlanmış bu kapıları istediğiniz şekilde kullanabileceksiniz.

Sefadeniz kapılarının genel özellikleri nelerdir?

                Her zaman çorum çelik kapı markaları arasında bir numara olmayı başarmış olan sefadeniz üretmiş olduğu kapılar ile birlikte de farkını ortaya koymaktadır. Özellikle kapılarında kullanmış olduğu malzemelerde birinci sınıf ürün kullanmakta olan sefadeniz aynı zamanda dayanıklılığı ve güvenliği de ön planda tutmaktadır. Monoblok kapı kilit modellerinde kale markasını tercih etmiş olan sefadeniz aynı zamanda kapı metal boyalarında da polyester statik boyayı kullanmış olup müşterilerine 2 yıl garanti vermektedir. Kapı kanadında yer alan 180 derece görüş açısına sahip olan cam mercekli dürbünü ile de yine müşterilerinin güvenliğini düşünmüştür. Aynı zamanda sefadeniz çelik kapılarının bir diğer özelliği de ses yalıtımı ve ısı yalıtımına sahip olmasıdır. Bu özelliklerini de yine kapıların kanatlarında kullanmış odluğu taş yünü, köpük ve izocam ile sağlamaktadır.

Kapılarınızda ilk tercih

                Müşterilerinin beklentilerini sonuna kadar karşılamaya özen gösteren sefadeniz aynı zamanda müşteri memnuniyetine de oldukça önem vermektedir. Birbirinden şık ve modern görünümdeki çorum çelik kapılarında son yıllardaki projelerde yer alan çağdaş görünümü benimsemiştir. Eğer sizler de güvenilir ve kaliteli kapılar arıyorsanız http://www.sefadenizcelikkapi.com adresli sitemizden bizlere kolayca ulaşabilirsiniz.

Seçtiğiniz ürün sepetinize eklenmiştir.