KALİTELİ VE MODERN KAPI ARAYANLARIN ADRESİ

celik-kapi-392

Yıllardır artık evlerimizde, iş yerlerimizde veya binalarımızda kullanmış olduğumuz kapılarda çelik modeller tercih etmekteyiz. Çeliğin dayanıklı olması ile birlikte kendimizi daha çok güvende hissedebiliriz. Aynı zamanda artan hırsızlık olayları da yine çelik kapı tercih edilmesinde önemli bir faktör haline gelmiştir. Sefadeniz de üretmiş olduğu birbirinden şık kapılarında çelik modelleri kullanmış olup son yılların en çok beğenilen projelerini benimseyerek oldukça çağdaş modellerde kapılar üretmektedir.

Çorum’un en uğrak yeri

 Özellikle Çorum’un vazgeçilmeyen kapı markası olmayı başarmış olan sefadeniz aynı zamanda kullanılacak mekana ve müşterilerinin tercihine göre de birçok kapı modeli üretmektedir. Bu kapı modelleri arasında; ultralam serisi, lüks kabartma serisi, lüks serisi, bina girişi serisi, çift renk laminoks serisi gibi birçok model yer almaktadır.

Kapılarımızın genel özellikleri nelerdir?

                Son yıllarda en çok tercih edilen çorum çelik kapı modellerinden olan kaplama kapılarında birinci sınıf ahşap kullanmış olan sefadeniz aynı zamanda ahşap üzerinde kullanmış olduğu kaplamalarda da birinci sınıf mdf kullamaktadır. Her zaman kaliteyi ve güvenliği ön planda tutan markamız kapı aksesuarlarında da yine birinci sınıf ürün kullanmayı ihmal etmemektedir. Kapı aksesuarlarını genel olarak çelik kapı modeline göre aksesuarlar tercih edilmektedir. kapılarının metal boyalarında polyester statik boya kullanmış olan sefadeniz kapılarının boyası için de müşterilerine 2 yıl garanti süresi tanımaktadır.

Kapı tercihinizde bir numara

                Birbirinden dayanıklı ve modern kapı modelleri ile birlikte çorum çelik kapı markaları arasında en çok tercih edilme oranına sahip olan sefadeniz her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Eğer sizler de evleriniz, iş yerleriniz veya binalarınız için güvenilir ve kaliteli kapı bakıyorsanız http://www.sefadenizcelikkapi.com adresli sitemizden kapılarımızı inceleyebilir ve anında sipariş verebilirsiniz.

Seçtiğiniz ürün sepetinize eklenmiştir.