KALİTENİN VE GÜVENİN ADRESİ: SEFADENİZ

corum-celik-kapi389

Gün geçtikçe artan hırsızlık ve bunun gibi olaylar üzerine artık bireyler de evlerinde veya iş yerlerinde güvenlik önlemlerini kendileri almak zorunda kalmaktadır. Hem güvenliği hem de dayanıklılığı ile birlikte artık çelik kapılar herkesin vazgeçilmez tercihi olmayı başarmıştır. Özellikle son yıllarda çıkan birbirinden şık modelleri ile birlikte bu kapıları kullanacağınız yere ve modele göre birçok tasarım arasından tercih edebilirsiniz. Çorum’un değişmeyen kapı adresi olan sefadeniz de bina giriş serisi, laminant serisi, elit kabartma serisi, lüks kabartma serisi gibi birçok kapı modeli ile müşterilerine hizmetini sunmaktadır.

Kapılarımızın genel özellikleri

Kapılarınızda kullanılan malzemeler her zaman birinci sınıf kaliteye sahip olmakla birlikte sizlerin güvenliği de her zaman ön planda tutulmaktadır. Kapılarınızı kullanacağınız mekana göre bir model tercih ederek seçebilirsiniz. Son yıllarda oldukça sık tercih edilen çorum çelik kapı modellerinden olan kaplamalı modellerde sefadeniz farkı ile birinci sınıf ahşaplar ile karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra ahşapların üzerinde kullanılan kaplamalarda da yine birinci sınıf mdf ürünleri kullanılmış olup sefadeniz her zaman müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

 Kapılarınızda yine güvenliğiniz açısından 180 derece görüş açısına sahip olan büyük mercekli dürbünler yer almaktadır. Aynı zamanda ses yalıtımı ve ısı yalıtımı da bulunan çelik kapılarımızda 3-6 danste kalınlığında olan izocam, taş yünü ve köpük kullanılmaktadır.

Vazgeçilmeyen adresiniz

Her zaman kalitenin ve dayanıklılığın adresi olan sefadeniz çorum çelik kapıları arasında en çok tercih edilen adres olmayı başarmıştır. Hem şık tasarımları hem modern görünümleri ile birlikte dayanıklı ve güvenilir olması birçok kişinin tercih etme sebepleri arasında yer almaktadır. Eğer sizler de evlerinize, iş yerlerinize kapı yaptırmak istiyorsanız http://www.sefadenizcelikkapi.com adresine sahip resmi internet sitemizden bizlere ulaşabilir ve istediğiniz modeli sipariş edebilirsiniz. 

Seçtiğiniz ürün sepetinize eklenmiştir.