KAPI TERCİHİNİZDE BİR NUMARA

celik-kapi-393

Güvenlik sebebi ile gerek evlerimizde gerek binalarımızda gerekse de iş yerlerimizde kullandığımız dış kapılarda artık genel olarak çelik modeller tercih edilmektedir. Hem dayanıklılığı hem de güvenliği ile birlikte birbirinden şık tasarımlara sahip olan çelik kapılarınızı sefadeniz farkıyla kullanın. Çorum’un vazgeçilmeyen adresi olan sefadeniz tasarlamış ve üretmiş olduğu kapılarında her zaman dayanıklılığı ve güvenliği ön planda tutmakla birlikte şık tasarımlarını da yine kapılarından eksik etmemektedir. Son yıllardaki kapı projelerinde olduğu gibi modern ve çağdaş kapı üretimleri ile birlikte oldukça şık kapılarını müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

Sefadeniz kapılarının genel özellikleri

Her zaman kaliteyi ön planda tutan ve çorum çelik kapılarında bir numara olan sefadeniz birbirinden farklı modellerdeki kapılarıyla da çeşitliliği müşterilerine sunmaktadır. Hem ses yalıtımı hem de ısı yalıtımı bulunan kapılarında kullandığı malzemeler arasında ise izocam, köpük ve taş yünü bulunmaktadır. Kapılarda kullanılan metal boyalar da polyester statik olmakla birlikte 2 yıl garantiye sahiptir. Genellikle kapı metal boyaları kapıların kanat rengine uygun olarak seçilmekte olup, kapı kanadı arkasında kullanılan model de düz olarak uygulanmaktadır. Kapı kilitlerinde kullanılan monoblok kilit sistemi de kale marka seçilmektedir. Kilit sistemleri opsiyonel olmakta ve her zaman kişilerin güvenliğini sağlamaktadır. Kapılarda kullanılan aksesuarlar da yine çelik kapı modeline uygun bir şekilde tercih edilmekte ve 1. Sınıf kalitede üretilmektedir.

Sefadeniz’den vazgeçmeyin

Müşterilerinin memnuniyetini ve isteklerini her zaman göz önünde bulundurmuş olan sefadeniz özellikle çorum çelik kapılarında artık marka haline gelmiştir. Birbirinden şık ve modern tasarımlarının yanı sıra dayanıklı ve güvenilir kapılarıyla da sizlere güven vermekte olup birçok kişinin vazgeçilmez kapı tercihleri arasında yer almaktadır. Eğer sizler de sefadenizin bu imkanlarından yararlanmak istiyorsanız http://www.sefadenizcelikkapi.com adresli sitemizi uğrayarak kapılarımızı inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Seçtiğiniz ürün sepetinize eklenmiştir.