KAPILARINIZDA DEĞİŞMEYEN TERCİH: SEFADENİZ ÇELİK KAPI

çelik kapi

Evlerimizde, iş yerlerimizde veya binalarımızda kullanmış olduğumuz kapılarda artık genel olarak çelik modeller tercih etmekteyiz. Çelik modellerin giderek çok daha fazla tercih edilmesi üzerine ise çelik kapı modelleri de giderek artmaktadır. Özellikle Çorum’un lider kapı markası haline gelmiş olan sefadeniz kişilerin kullanım alanlarına ve seçeneklerine göre birçok kapı modelini müşterilerine sunmaktadır. Birbirinden şık ve modern bir şekilde tasarlanmış olan sefadeniz kapıları özellikle son yıllardaki çağdaş kapı projelerini benimseyerek kapılarını üretmektedir. Kalitenin ve güvenin değişmeyen adresi olmayı başaran sefadeniz kapıları her zaman güvenliğinizi ön planda tutmaktadır.

Sefadeniz kapı modellerinin özellikleri

                         Her zaman kalitesiyle ön plana çıkmış olan sefadeniz kapıları birbirinden şık çorum çelik kapı modellerinde ses yalıtımı ve ısı yalıtımını da ihmal etmemiştir. Kapı ölçülerinde genel olarak dıştan dışa eni 106 cm boyu 206 cm kullanmış iken, içten içe eni 90 cm boyu 200 cm olarak belirlemiştir. Bunun yanı sıra kapılarında kızaklı sistem kullanan sefadeniz aynı zamanda kapıların metal boyalarında da polyester statik boya tercih ederek 2 yıl garanti süresi tanımaktadır. Aynı zamanda yine müşterilerinin güvenliğini düşünerek çelik kapılarında 180 derece görüş açısına sahip olan büyük mercekli dürbünler yerleştirmiştir. Birinci sınıf kapı aksesuarlarını da genellikle müşterilerinin tercihine göre kapı modeline uygun bir şekilde uygulamaktadır.

Kapılarınız Sefadeniz’den

                         Severek ve beğenerek kullanacağınız birbirinden şık çorum çelik kapı modelleri ile birlikte her zaman farkını ortaya koymayı başarmış olan sefadeniz kapılarını incelemek istiyorsanız http://www.sefadenizcelikkapi.com adresli sitemizin ana sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Her mekana uygun kapı modelleri bulunan sefadeniz her zaman müşterilerinin beklentilerini karşılamaya çalışmakta ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Eğer sizler de kapı siparişi vermek istiyorsanız resmi internet sitemizden kolayca verebilirsiniz.

Seçtiğiniz ürün sepetinize eklenmiştir.