SON MODEL GÜVENİLİR KAPILAR

çelik kapı

Son yıllarda Çorum’un en beğenilen ve en çok tercih edilen kapı markalarından olan sefadeniz hem kalitesiyle hem de birbirinden çağdaş ve modern görünümdeki kapıları ile birlikte farkını her zaman ortaya koymaktadır. Evlerimizde, iş yerlerimizde, binalarımızda ve daha birçok yerde kullandığımız kapılarda artık çelik modeller tercih etmekteyiz. Hem çeliğin dayanıklı olması hem de güvenliğimizi daha iyi sağlaması ile birlikte >>>> çelik kapılar artık en çok kullanılan kapı modelleri olmuştur. Ancak bu kapılar arasında dahi birbirinden farklı birçok model yer almaktadır. Sizler de hem kullanacağınız mekana hem de istediğiniz modele uygun bir kapı seçerek kullanabilirsiniz.

 

Sefadeniz kapıları teknik özellikleri

 

Genellikle müşteriler tarafından tercih edilen kaplamalı kapıların en büyük özelliklerinden biri de doğal ahşaptan üretiliyor olmasıdır. Kullanılan birinci sınıf ahşap ile birlikte kaplama malzemeleri de yine birinci sınıf mdf ürünlerinden tercih edilmektedir. Bu şekilde çorum çelik kapılarında hem dayanıklılık ön plana çıkarken hem de modern ve şık tasarımlar meydana gelmektedir. Kapılarımız genellikle ayarlanabilir kızaklı sisteme sahip olmakla birlikte kanat içi ses ve ısı yalıtımını da kullanılmış olan 3-6 danste kalınlığındaki izocam, köpük ve taş yünü sayesinde gerçekleştirmektedir. Kapı aksesuarlarında da birinci sınıf kaliteye sahip olan saten, pirinç kullanılmakta ve tercih edeceğiniz kapı modeline göre de aksesuarlar seçilebilmektedir.

 

Çorum’un güvenilir adresi

 

Her zaman >>>> çorum çelik kapıları arasında farkını ortaya koymuş olan sefadeniz kapıları birbirinden şık ve modern tasarımlarının yanı sıra güvenliğinizi de sonuna kadar düşünerek tasarlamış olduğu çelik kapıları sayesinde sizlerin vazgeçilmeyen adresi olmayı başarmıştır. Eğer sizler de evlerinize, iş yerlerinize veya başka bir yere kapı arıyorsanız mutlaka http://www.sefadenizcelikkapi.com şeklinde olan internet adresimizden bizleri ziyaret ederek hem iletişim bilgilerimize ulaşabilir hem de kapılarımızı buradan inceleyebilirsiniz.

Seçtiğiniz ürün sepetinize eklenmiştir.