SON YILLARIN VAZGEÇİLMEYEN KAPI MODELLERİ

çelik kapı

Her geçen gün artan hırsızlık ve benzeri olaylar üzerine artık herkesi güvenlik açısından tedirgin olmaya başlamıştır.

 

Bunun beraberinde ise kişilerinde evlerinde veya iş yerlerinde kullanmış olduğu kapı modellerinde de çelik modeller tercih edilmektedir. Hem dayanıklı olması hem de güvenilir olması ile birlikte çelik kapılar artık hayatımızın vazgeçilmezi olmuştur. 

 

Çelik model kapıların bu kadar çok tercih edilmesi üzerine ise Çorum’un vazgeçilmez adresi olan sefadeniz de birbirinden şık ve modern kapı üretmeye başlamıştır. Her zaman kalitenin adresi olmayı başaran sefadeniz üretmiş olduğu kapılarla da farkını ortaya koymayı başarmıştır.

 

Sefadeniz kapılarının genel teknik özellikleri

 

    Birbirinden şık kapıları ile birlikte çorum çelik kapı markaları arasında en çok tercih edilmeyi başaran sefadeniz kapılarının metal boyaları polyester statik boya olmakla birlikte 2 yıl garanti süresi tanınmaktadır. Genellikle kapı kanadı ile aynı renkte olan metal boyalar da kişilerin isteğine ve tercihine göre değişebilmektedir.

 

Ses yalıtımı ve ısı yalıtımını unutmayan sefadeniz kapı kanatlarında taş yünü, köpük ve izocam kullanmaktadır. Bununla beraber son yılların en çok tercih edilen çelik kapı modellerinden olan kaplamalı kapılarda da birinci sınıf doğal ahşaplar kullanılmaktadır. 

 

çelik kapı modelleri

Ahşap üzerine uygulanan kaplamalarda ise yine birinci sınıf olan mdf boyalar tercih edilmektedir. Kapı aksesuarları da kişilerin tercih etmiş olduğu kapı modellerine göre değişkenlik göstermekle birlikte birinci sınıf olarak sefadeniz farkı ile üretilmektedir.

 

Her zaman değişmeyen adresiniz

         Her zaman kalitenin adresi olmayı başaran sefadeniz çorum çelik kapı markaları arasında en çok tercih edilen olmayı da başarmıştır.

 

Birbirinden şık ve modern kapılarıyla her zaman kendini yenilemeyi bilen sefadeniz kapılarını incelemek istiyorsanız http://www.sefadenizcelikkapi.com/kategori/2016-katalog linkinden katalog sayfamızı ziyaret ederek anında sipariş verebilirsiniz.

 

 

 

Seçtiğiniz ürün sepetinize eklenmiştir.